Kehitä hyvinvoivia ja aktiivisia naapurustoja

Superhood on ajankohtaista, hyperlokaalia ja aktivoivaa sisältöä jakava media-alusta. Se auttaa kaupunkeja rakentamaan yhteisöllisyyttä, osallistamaan ja aktivoimaan asukkaita ja kehittämään hyvinvoivia, vilkkaita naapurustoja.

Ota yhteyttä
Nuoli alas
Kestävää kehitystä

Superhood auttaa kaupunkeja ja kuntia kehittämään yhteisöllisyyttä ja tekemään eri alueistaan parhaita paikkoja elää, työskennellä ja vierailla.

Toimivat ja viriilit yhteisöt parantavat asukkaiden tyytyväisyyttä ja hyvinvointia, sekä vähentävät alueiden sosiaalisia ongelmia. Uusille asukkaille ja vierailijoille Superhood luo avoimuutta, tehden ihmisten olon tervetulleiksi parantaen samalla kaupungin ja alueen mainetta. Jatkuva yhteydenpito ja palaute yhteisöiltä taas auttaa kuntia suuntaamaan niukat resurssit oikeisiin asioihin ja aloitteisiin.

Superhood on inklusiivinen alusta. Palvelussa ei ole pakollisia rekisteröitymisiä, ryhmiin liittymisiä, eikä sisällön näkymistä rajoittavia mainosalgoritmeja. Superhood tarjoaa helpon, sijaintiin perustuvan yhteisöalustan paikallisten alueiden asioista kiinnostuneille.

Kehitä kestäviä naapurustoja

Kommunikoi

Viesti

Välitä oikeat tiedot oikeille ihmisille.

Aktivoi ja osallista

Osallista

Inspiroi yhteisöjä osallistumaan.

Opi

Opi

Kerää palautetta ja oleellista tietoa.

Mittaa

Mittaa

Arvioi vaikutuksia, mielenkiinnon kohteita ja tyytyväisyyttä.

Houkuttele

Houkuttele

Hanki uutta liiketoimintaa ja uusia asukkaita.

Pysy ajan tasalla

Pidä yhteyttä

Säilytä yhteys entisiin asukkaisiin.

OTA YHTEYTTÄ
Piristä ekosysteemiäsi

Superhood on työkalu kaupungeille ja kunnille piristämään myös taloutta. Tehokas ja kohdistettu viestintä auttaa asukkaita ja vierailijoita löytämään paikalliset palvelut. Kukoistavat paikalliset yritykset pitävät naapurustot ja alueet virkeinä, ja ihmisten välinen kanssakäyminen ja yhteisön tuki tekee alueista kestävämpiä.

Superhood tukee ja edistää avointa ja toisia kunnioittavaa viestintää ihmisten, yritysten ja viranomaisten välillä – kukoistava lähiympäristö tehdään yhdessä.

Superhood kaupungeille
Kaupunkien tai kuntien johto
Superhood naapurustoille
Alueiden asukasyhdistykset ja muut yhteisöt
Superhood yrityksille
Yritysten omistajat ja henkilöstö
Superhood asukkaille
Nykyiset asukkaat
Superhood entisille asukkaille
Entiset asukkaat
Superhood vierailijoille
Vierailijat

Yhteisöllisyyttä, osallistamista ja tiedon keruuta palveluna

Superhood on työkalu levittämään sanaa tuotteistasi ja palveluistasi paikallisille asukkaille ja vierailijoilla. Ei ryhmiin liittymisiä tai lupien kyselyjä, vain simppeliä paikkatietoon perustuvaa viestintää ja vuorovaikutusta.

Superhood tarjoaa tapoja olla yhteyksissä ihmisiin jotka asuvat, käyvät töissä, tai muuten vain viettävät aikaa naapurustossasi. Testaa uusia ideoita, reagoi tarjonnallasi paikallisiin tapahtumiin, ja opi palautteesta jotta voit vastata paikallisiin tarpeisiin paremmin. Olemalla aktiivinen ja tarjoamalla lisäarvoa yhteisölle voit valloittaa naapurustosi sydämet ja kasvattaa liiketoimintaasi.

1
Ota yhteyttä.
2
Teemme teille naapurustosivut ja automatisoimme kaupungin uutisten ja tiedotteiden jakelun asukkaille.
3
Kartoitetaan yhdessä joukkoistamismahdollisuudet ja suunnitellaan Superhood työkalujen käyttöönotto.
4
Asukkaat pysyvät kärryillä kaupungin asioista ja voivat vaikuttaa naapurustonsa asioihin.

Parempaa paikallista sosiaalista mediaa

Meillä oli ongelma. Kuinka pysyä kärryillä paikallisista asioista kun kaupungin, viranomaisten ja naapuruston tieto on hajallaan eri kanavissa ja someryhmissä?

Ratkaisuksi rakensimme Superhoodin, yksityisyyttä kunnioittavan somealustan paikallisten yhteisöjen käyttöön ympäri maailman. Alustan jossa ei ole pakollista rekisteröitymistä, ei ryhmiin liittymisiä, ei tiedon portinvartijoita, ei ylettömiä algoritmeja, eikä käyttäjien seurantaa. Superhoodin missio on tehdä naapurustoista avoimempia ja onnellisempia, joissa jokainen saa äänensä kuuluviin niin halutessaan.

Superhood on kansainvälinen yritys jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä – maailman onnellisimman maan pääkaupungissa.

Ota yhteyttä. Autetaan naapurustoja yhdessä.
OTA YHTEYTTÄ