Usein kysytyt kysymykset

Superhood on suunniteltu ja toteutettu täydentämään ihmisten, yritysten ja organisaatioiden välistä ekosysteemiä.

Mikä Superhood on?

Superhood on ilmainen sovellus ja palvelu, joka auttaa pysymään ajan tasalla naapurustostasi: paikasta jossa asut, käyt töissä, vietät kesäsi, kasvoit lapsuutesi, rakkaasi asuvat, tai joissa muutoin vain vietät aikaasi.

Superhood on sosiaalinen muttei sosiaalinen verkosto. Sinun ei tarvitse seurata ihmisiä tai yrityksiä, eikä liittyä mihinkään erilliseen ryhmään. Et myöskään joudu rekisteröimään tiliä käyttääksesi Superhoodia. Lataa vain sovellus ja muodosta yhteys naapurustoosi.

Superhoodissa voit keskustella ja jakaa tietoa paikallisista asioista. Voit myös oppia naapureidesi kiinnostuksista ja ideoista sekä pysyä mukana paikallisten viranomaisten ilmoituksista.

Pystyt myös hyödyntämään paikallisten yrityksien alennuksia sekä erikoistarjouksia.

Miten käytän Superhoodia?

Superhoodin käyttö on yksinkertaista. Lataa sovellus, etsi tai valitse naapurusto interaktiiviselta kartalta, valitse mikä sinua alueella kiinnostaa ja tämän jälkeen olet valmis käyttämään palvelua.

Sinun ei tarvitse rekisteröidä erikseen tiliä aloittaaksesi Superhoodin käytön. Voit tunnistautua, kun olet valmis aloittamaan julkaisemisen tai haluat osallistua keskusteluihin.

Missä voin käyttää Superhoodia?

Superhoodilla ei ole maantieteellisiä rajoja, joten voit käyttää sovellusta missä tahansa. Koska sovellus on vielä beetatilassa, saatat olla ensimmäinen käyttäjä tietyllä alueella. Auta siis meitä levittämään sanaa jakamalla tietoa Superhoodista naapureidesi sekä paikallisten yritysten kanssa, jotta sovelluksesta olisi eniten hyötyä sinulle.

Kannustamme paikallisia viranomaisia sekä organisaatioita liittymään Superhood-käyttäjiksi pitääkseen sinut ajan tasalla paikallisista päätöksista ja kehityksestä.

Miten julkaisen sisältöä Superhoodiin?

Napsauta vain “Uusi viesti”, ota valokuva, kuvaa video tai lisää kuva, ja olet valmis julkaisemaan sisältöä. Kaikki Superhoodin viestit merkitään paikkatiedolla, joten sinun ei tarvitse valita erillistä ryhmää mihin viestisi julkaiset. Huomaa kuitenkin, ettei sinun tarvitse paljastaa tarkkaa sijaintiasi kun lähetät viestit, oletusasetus on että viestin paikkatieto on summittainen. Voit kuitenkin näyttää myös tarkan sijaintisi, mikäli niin haluat.

Kuinka yritykseni voi julkaista jotain Superhoodissa?

Superhood Business on erillinen sovellus, joka antaa sinulle työkalut kertoa yrityksesi toiminnasta ja lähettää kohdennettuja viestejä. Superhood Business toimii kuten Superhood-pääsovellus, joten voit myös olla yhteydessä sekä vuorovaikutuksessa naapurustosi kanssa.

Onko Superhood avoin kaikille?

Superhood on avoin kaikille – sovelluksessa ei ole yksityisiä ryhmiä tai eliittierotteluja. Uskomme, että avoin tieto ja vieraanvarainen ympäristö pitävät naapurustot terveinä sekä onnellisina.

Kuka valvoo Superhoodia?

Superhood on yhteisöllisesti valvottu, samankaltaisesti kuin Wikipedia. Voit osallistua moderointiin todentamalla viestejä tai merkitsemällä virheelliset tai kyseenalaiset viestit.

Minkälainen sisältö on Superhoodiin epäsopivaa?

Superhood kannustaa avoimeen sekä kunnioittavaan viestintään. Emme hyväksy sopimatonta sisältöä. Poistamme epäkunnioittavat, sopimattomat ja laittomat sisällöt.

Ovatko tietoni turvassa?

Suunnittelimme ja toteutimme Superhoodin siten että tietosi ja yksityisyytesi on suojattu. Superhood ei vaadi kotiosoitettasi tai henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää sovellusta anonyymisti tai halutessasi myös omalla nimelläsi – niinkuin sinusta parhaalta tuntuu. Käytämme alan parhaita käytäntöjä turvaamaan julkaisemasi sisällön ja tiedon.

Superhood ei myy käyttäjien sijaintia tai henkilökohtaisia tietoja.

Miten Superhood ansaitsee rahaa?

Toisin kuin muut sosiaalisen median palvelut, Superhood ei kohdenna mainontaa käyttäjien henkilötietojen perusteella. Emme halua, eikä meidän tarvitse, kerätä sinusta tietoa viesteistäsi tai sivustoista joilla vierailet.

Luonnollisesti meidänkin on kuitenkin ansaittava rahaa, jotta voimme taata palvelun jatkuvuuden.

Superhood mahdollistaa maantieteellisesti kohdennetun mainonnan yrityksille ja organisaatioille, ja tarjoamme myös maksullisia lisäominaisuuksia. Maantieteellisesti kohdennettu mainonta tarkoittaa, että yritys, palvelu tai organisaatio voi mainostaa tietyillä valitsemillaan alueilla. Huomaa että nämä mainokset eivät näy käyttäjien uutisvirrassa, sovelluksessa on erillinen pieni alue paikallisia mainoksia varten.

Yrityksille ja organisaatioille tarjotut lisäominaisuudet ja työkalut voivat esimerkiksi olla: ohjelmointirajapinta, automaattinen sisällönjulkaisutoiminto sekä toimintoja tiedon jakamiseen useammalle eri alueelle tai naapurustoon.

Voimme myös tarjota analytiikkaa paikallisista mieltymyksistä ja trendeistä anonyymissä muodossa.

Miten raportoin toisesta käyttäjästä?

Superhoodia valvotaan yhteisöllisesti. Voit vahvistaa tai raportoida paikalliset tiedot ja viestit käyttämällä sovelluksen Vahvista-kuvaketta ja valikkoa. Voit myös ilmoittaa epäilyttävistä tai epäsoveliaista viesteistä tai käyttäjistä jotka julkaisevat ei-toivottua tai haitallista sisältöä.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lähetä meille kysymyksesi ja vastaamme sinulle suoraan.