Markkinointi – helppoa kuin tekstarin lähetys

Alueesi ihmisiä kiinnostaa tarjoomasi ja tarjouksesi. Superhoodilla markkinoit helposti; nappaa kuva, kirjoita viesti ja lähetä. Viestisi tavoittaa paikalliset potentiaaliset asiakkaat – ihmiset jotka asuvat, työskentelevät tai vierailevat alueella jossa toimit.

Lataa App StorestaLataa Google PlaystäMiten se toimii?

Lataa Superhood for Business tästä

Nuoli alas

Työkalu yrityksesi paikalliseen näkyvyyteen

Kommunikoi tarjonnastasi

Kommunikoi

Pidä asiakkaasi ajan tasalla yrityksesi tapahtumista ja tarjonnasta.

Ymmärrä asiakkaitasi

Ymmärrä

Opi tuntemaan asiakkaidesi tarpeet seuraamalla paikallisia keskusteluja ja trendejä.

Aktivoi asiakkaasi

Aktivoi

Lisää asiakasvirtaasi aloitteilla ja tarjouksilla, niin kivijalassa kuin digitaalisesti.

Tee se itse tai anna meidän automatisoida

Superhood on työkalu levittämään sanaa tuotteistasi ja palveluistasi paikallisille asukkaille ja vierailijoilla. Ei ryhmiin liittymisiä tai lupien kyselyjä, vain simppeliä paikkatietoon perustuvaa viestintää ja vuorovaikutusta.

Superhoodissa viestit ilmaiseksi, eikä viestisi huku algoritmien alle. Testaa uusia ideoita, reagoi tarjonnallasi paikallisiin tapahtumiin, ja opi palautteesta jotta voit vastata paikallisiin tarpeisiin paremmin. Olemalla aktiivinen ja tarjoamalla lisäarvoa yhteisölle voit valloittaa naapurustosi sydämet ja kasvattaa liiketoimintaasi.

1
Lataa Superhood for Business -sovellus ja luo ilmainen yritysprofiili.
2
Julkaise uutisia ja tietoa tarjonnastasi säännöllisesti. Pysyt ihmisten mielissä.
3
Tai ota yhteyttä niin teemme elämäsi helpoksi ja automatisoimme koko some-markkinointiasi.

Parempaa paikallista sosiaalista mediaa

Meillä oli ongelma. Kuinka pysyä kärryillä paikallisten yritysten ja palveluiden tarjonnasta ilman että pitää liittyä useisiin someryhmiin tai seurata eri yritysten tilejä eri alustoilla?Ratkaisuksi rakensimme Superhoodin, yksityisyyttä kunnioittavan somealustan paikallisten yhteisöjen käyttöön ympäri maailman. Alustan jossa ei ole pakollista rekisteröitymistä, ei ryhmiin liittymisiä, ei tiedon portinvartijoita, ei ylettömiä algoritmeja, eikä käyttäjien seurantaa. Superhoodin missio on tehdä naapurustoista avoimempia ja onnellisempia, joissa jokainen saa äänensä kuuluviin niin halutessaan.

Superhood on kansainvälinen yritys jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä – maailman onnellisimman maan pääkaupungissa.